INFORMASI COVID-19 Tingali sumberdaya pangénggalna pikeun ngabantosan anjeun bertindak ayeuna sareng ngarencanakeun payun.

Maju Sasarengan

Pandemi COVID-19 parantos nampilkeun tantangan anu teu acan pernah dilakukeun pikeun panyawat kasihatan. Tantangan ieu meryogikeun kagancangan sareng hasil anu saacanna. Ningbo Care Médis diposisikan pikeun ngabantosan anjeun nganapigasi parobihan sareng nungkulan halangan énggal. Kami nawiskeun sumber sareng alat anu ngabantosan pangaturan kana normal anyar dina kaayaan anu gancang ngarobah ayeuna. 

Napigasi The New Normal

View of Businessman holding Cloud of justice and law icon bubble with data 3d rendering

Mantepkeun

Léngkah munggaran nyaéta pikeun nyetél kaayaan kauangan anjeun ku fokus dina ngirangan biaya, ningkatkeun réliabilitas ranté suplai, ngatur mesin panghasilan, sareng mastikeun kualitas.

CARA NGADamel salajengna

Portrait of calm woman sitting in pose of lotus in natural environment

Adaptasi

Salajengna, adaptasi sareng pasar normal normal ku nurunkeun basis biaya, ngarobih deui pangiriman perawatan, ngirangan résiko, sareng ngokolakeun réliabilitas.

Evolve1

Mekar

Tungtungna, mekar pikeun mastikeun kasuksésan jangka panjang anjeun nalika anjeun ningkatkeun margin, reimagine System of CARE, ngarobih kualitas klinis, sareng ngahontal operasi reliabilitas anu luhur.

Milarian Katalog Covid 19 Resource