INFORMASI COVID-19 Tingali sumberdaya pangénggalna pikeun ngabantosan anjeun bertindak ayeuna sareng ngarencanakeun payun.
  • kemai22
  • cjwt
  • kemaid

Tentang Kami

  • 15 Taun Kadaluwarsa

  • ISO CE Disatujuan+

  • Pabrik+

Ningbo Care Medical Instruments Co., Ltd. mangrupikeun produsén sareng suplai propésional pikeun produk modél pangajaran médis & médis di Cina. Urang gaduh pangalaman dina bidang médis langkung ti 15 taun. Produk Utama kami nyaéta produk diagnostik, tabung médis, ganti baju tatu, baju seragam rumah sakit, kit pertolongan pertama, alat laboratorium, alat-alat rumah sakit sareng sajabina. Dina waktos anu sami kami ngadamel modél pangajaran médis. Produk kami diékspor ka Afrika Kidul, Éropa, Asia Tenggara, Amérika Kalér Amérika Kidul Wétan Tengah sareng sajabina. Perusahaan urang ngaliput legana 8,000 méter pasagi. Kami ngalangkungan sertifikasi ISO9001 sareng CE. Perawatan médis bakti diri pikeun nyayogikeun kampus médis rumah sakit, tanaga Klinis sareng Pertolongan Pertama di sagala rupa industri. Kahayang kami pikeun teras-terasan nyugemakeun konsumén urang ku téknologi kreatif sareng kami leres-leres ngarepkeun hubungan bisnis sareng palanggan di panjuru dunya.

Maca deui

Kadatangan Anyar