INFORMASI COVID-19 Tingali sumberdaya pangénggalna pikeun ngabantosan anjeun bertindak ayeuna sareng ngarencanakeun payun.

Ningbo Care Medical Instruments Co., Ltd.

Kantor

Kamar 701, Jianchen Mansion, Distrik Usaha Ningbo Kidul, Ningbo, Cina.

Pabrik

Ahir wétan Zona Industrial Dongqiao, Distrik Haishu, Ningbo, Zhengjiang, Cina

Telepon

0574-88381395

Jam

Senén-Jumaah: 9: 00-18: 00

Saptu Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami