INFORMASI COVID-19 Tingali sumberdaya pangénggalna pikeun ngabantosan anjeun bertindak ayeuna sareng ngarencanakeun payun.

logo1Ningbo Care Medical Instruments Co., Ltd.mangrupikeun produsén sareng pemasok profesional pikeun produk modél pangajaran médis & médis di Cina. Urang gaduh pangalaman dina bidang médis langkung ti 15 taun. Produk Utama kami nyaéta produk diagnostik, tabung médis, ganti baju tatu, baju seragam rumah sakit, kit pertolongan pertama, alat laboratorium, alat-alat rumah sakit sareng sajabina. Dina waktos anu sami kami ngadamel modél pangajaran médis. Produk kami diékspor ka Afrika Kidul, Éropa, Asia Tenggara, Amérika Kalér Amérika Kidul Wétan Tengah sareng sajabina. Perusahaan urang ngaliput legana 8,000 méter pasagi. Kami ngalangkungan sertifikasi ISO9001 sareng CE. Perawatan médis bakti diri pikeun nyayogikeun kampus médis rumah sakit, tanaga Klinis sareng Pertolongan Pertama di sagala rupa industri. Kahayang kami pikeun teras-terasan nyugemakeun konsumén urang ku téknologi kreatif sareng kami leres-leres ngarepkeun hubungan bisnis sareng palanggan di panjuru dunya.

Salami pamekaran 15 taun, Ningbo Care Medical Instruments Co., Ltd. parantos kéngingkeun prestise anu luhur kualitas standar tinggi dina acara sareng produk urang. Kualitas ieu ngagaduhan reputasi ti mitra sareng klien kami .Care Médis sok bangga damel sareng perusahaan sapertos Roha, Ksp, Ammcs, Symans, Remington, Hendicare, Safti, médis-pusat sareng perusahaan internasional sanés pikeun ngamajukeun kakuatan pangaruhna ku kami festival lantera. Kami leres-leres milarian deui mitra pikeun ngayakeun festival lantern hébat ieu sareng nyayogikeun wengi anu langkung bagja di kota anjeun.

Pabrik kami

Perusahaan Kami


Sertipikat