INFORMASI COVID-19 Tingali sumberdaya pangénggalna pikeun ngabantosan anjeun bertindak ayeuna sareng ngarencanakeun payun.

Kunaon KAMED

Basajan sareng épéktip

Kami Chandler, Pendiri mérek KAMED. Éta mérek anu kuring reueus. Nalika kuring ngadatangan klien kuring di luar negeri, aranjeunna sok naros kunaon éta disebat KAMED? Naha éta ngagaduhan hartos khusus? Abdi ngawaler leres. Carita panjang ngeunaan kolot kuring sareng kuring. Dina waktos éta ingetan kuring angkat ka jaman éta ...

Taun 2003 — Dina wengi kalulusan universitas kuring, SARS jaga. Pagawé médis anu henteu kaitung gelut gagah dina garis payun perang ngalawan SARS. Malah sababaraha pagawé médis kaleungitan kahirupan berharga aranjeunna dina perang ieu. Kami, anu badé lulus ti universitas médis, sadar yén kami ngagaduhan tanggung jawab anu hébat sareng ogé hoyong pisan nyobian. Kami ngarepkeun lulus sareng ngiringan tim dokter gancang-gancang, bakti kakuatan urang pikeun nyalametkeun langkung seueur pasién, sareng malikeun katengtreman sareng katenangan asli di dunya ieu. Nanging, pikeun kuring, salian ti kamelang anu sami sareng babaturan sakelas, aya ogé anu langkung hariwang ngeunaan baraya.

Indung sareng lanceuk kuring cicing di Guangzhou, daérah anu parah kapangaruhan ku SARS, sareng kahirupan aranjeunna kaancam ku inféksi iraha waé. Kuring nelepon indung kuring kalayan wanda kaganggu unggal dinten. Nalika telepon diangkat, haté ngagantung kuring ujug-ujug anteng, bagja sapertos murangkalih dina panangan indung kuring, ngaraos kahaneutan sareng kaasih anu lami-lami leungit. Untungna, SARS direngsekeun ku staf médis anu hébat nalika kuring lulus. Urang sadayana nganuhkeun kahirupan anyar anu dimenangkan ieu. Saprak harita, siki parantos dipelak dina haté kuring: jaga kulawarga kuring anu hadé sareng jantenkeun mérek anu ngamungkinkeun kuring diajar anu nguntungkeun langkung seueur jalmi.

Taun 2005 —— Saatos latihan dua taun di perusahaan farmasi, kuring diajar seueur ngeunaan ubar, kalebet bahan médis, alat médis, parameter produk, sareng cara panggunaan alat médis. Dua taun pangalaman damel ngajantenkeun kuring terang kumaha ngawujudkeun impian kuring gancang-gancang sareng tiasa nerapkeun naon anu kuring pelajari. Janten, kuring kaluar tina padamelan sareng ngamimitian perjalanan wirausaha kuring sorangan dina bulan Nopémber taun éta. Kuring ngadegkeun perusahaan anu disebut CARE MEDICAL. Abdi henteu ragu dina milih nami ieu. Kusabab kuring ampir kaleungitan jalma anu dipikacinta, ngamungkinkeun kuring ngawangun rasa sareng tanggung jawab anu langkung kuat dina ngurus kulawarga kuring ti baheula. Kuring miharep yén parusahaan kuring bakal nyebarkeun pangakuan pentingna sareng henteu tiasa digentoskeun barayaana ka langkung seueur jalma ngora. Slogan iklan kami nyaéta: Anjeun pantes dijaga ogé…. Nyatana, kulawarga anjeun kedah langkung dijaga, sareng anjeun ngagaduhan tanggel waler pikeun kulawarga anjeun.

Taun 2007 --- Dina hiji dinten normal, kuring nampi telepon ti bapak. Anjeunna ngawartosan ngeunaan beuteung na ngaluarkeun getih. Kuring gancang nempatkeun naon anu kuring lakukeun sareng nyandak anjeunna langsung ka rumah sakit. Hanjakalna, bapak sepuh abdi didiagnosa kaserang kanker usus. Salami bapak kuring dirawat di rumah sakit, kuring nyingkirkeun sadayana sareng tetep sareng anjeunna unggal dinten. Nalika kuring ningali yén rupa-rupa bahan konsumsi sareng peralatan anu kuring jual diadopsi kanggo awak bapak kuring, kuring ujug-ujug sadar yén kuring tanggung jawab pikeun saha waé anu ngagunakeun produk kuring. Unggal pasién anu asup ka rumah sakit nempatkeun harepan sareng ka hareup pikeun produk ieu, khususna penderita kanker. Nalika kuring ngobrol sareng sadayana anu aya di ranjang, aranjeunna nyatakeun yén aranjeunna percanten kana élmu sareng dokter. Aranjeunna ngagaduhan kayakinan anu kuat pikeun merangan panyakit. Obrolan sapertos kitu pencét jiwa kuring pisan sareng ngajantenkeun kuring kapercayaan tina fokus sapertos slogan kana kualitas anu leres. Hanjakalna, bapak kuring ninggalkeun kuring salamina saatos sataun dirawat. Sanaos kitu, kuring parantos diajar yén urang kedah turun-bumi pikeun ngahontal kasampurnaan pamungkas pikeun masing-masing produk pikeun ngalakukeun bisnis, mawa harepan sareng kaéndahan pikeun langkung seueur jalmi.

Karyawan parusahaan urang salawasna damel sareng perasaan tanggung jawab anu kuat sareng tanggung jawab sosial. Ku alatan éta, dina prosés wirausaha sesah langkung ti sapuluh taun, pamekaran produk sareng pamilihan supplier kami parantos ngalaman lapisan saringan. Dina hal pangendali kualitas, kapercayaan kami nyaéta: produk anu henteu minuhan standar moal diluncurkeun, sareng produk anu henteu cocog sareng standar henteu disarankeun. Dina hal mitra gawé bareng, pilihan urang nyaéta: perusahaan anu henteu ngagaduhan rasa kajujuran sareng manajemén kualitas moal ngiringan kerjasama pikeun nyegah produk anu langkung buruk tina ngalir ka pasar. Filsafat wirausaha perusahaan urang nyaéta ngembangkeun produk anu aman sareng efektif pikeun konsumén. Kami ngeureunkeun produk anu bertentangan sareng filsafat perusahaan kami sabab éta ngan ukur henteu tiasa nyugemakeun pangalaman konsumen tapi ogé ngarugikeun nilai sosial mérek kami. KAMED sanés ngan ukur mérek, tapi kapercayaan sareng nilai kualitas anu ngudag kasampurnaan sareng henteu pernah kompromi.