INFORMASI COVID-19 Tingali sumberdaya pangénggalna pikeun ngabantosan anjeun bertindak ayeuna sareng ngarencanakeun payun.

2005

Ngadegkeun Perusahaan

Di rohangan kantor anu diséwa ieu, Chandler Zhang ngamimitian ambisi bisnisna Ningbo Care Medical Instruments Co., Ltd. dina 11 Juli, kalayan penjualan modél médis sareng bahan médis.

2008

Panawaran Pamaréntah Curitiba (Brasil)

Ilubiung dina Panawaran pamaréntah di Curitiba modél médis pikeun laboratorium sakola sareng produk médis pikeun rumah sakit.

2011

Mésér Kantor

Pikeun ngalayanan klién anu langkung saé sareng kéngingkeun pesenan pameseran ageung, Chandler mutuskeun mésér kantor di Distrik Usaha Kidul di Ningbo.

2012

Pangwangunan Tim Produksi

Pikeun nyayogikeun produk anu saé kalayan harga anu wajar sareng langkung saé ngalayanan klien kami, kami ngawangun Tim produksi.

2014

Panawaran sareng Filipina

Ngahaja tim kami gaduh kasempetan pikeun nyayogikeun barang-barang ka Pamaréntah Pilipina sareng kéngingkeun tanggapan pangluhurna saatos usaha mangtaun-taun.

2015

Relokasi Pabrik

Pikeun minuhan paménta palanggan sareng pangwangunan perusahaan, kami ngalih kana pabrik anyar, ngarah kana épisiénsi anu ningkat sacara signifikan.

2018

Pangwangunan Pabrik Pabrik

Kalayan ngembangkeun bisnis, pabrik anu diséwa henteu tiasa nyumponan kabutuhan produksi sareng manajemén, urang ngawangun pabrik sareng gedong kantor, anu dianggo dina 2019.

2020

Sataun-2020 khusus

2020 mangrupikeun taun khusus pikeun sadaya nagara kusabab COVID-19. Dina taun ieu, kami parantos nanem modal usaha pikeun nyayogikeun pasokan médis sareng bahan pelindung médis di seluruh dunya, bari aktip kerjasama sareng pamaréntah pikeun nyiptakeun saluran distribusi anu langkung saé pikeun klien kami.