INFORMASI COVID-19 Tingali sumberdaya pangénggalna pikeun ngabantosan anjeun bertindak ayeuna sareng ngarencanakeun payun.

Warta Industri

  • The 83rd China International Medical Devices Expo (CMEF)
    Pos waktos: Nov-03-2020

    CMEF didirikeun taun 1979 sareng diayakeun dua kali sataun. Saatos langkung ti 40 taun inovasi sareng pamekaran, CMEF parantos janten platform jasa komprehensif pikaresep internasional pikeun kaséhatan globalisasi. Unggal taun, CMEF narik 7.000 pabrik + merek, 600+ pamimpin opini sareng entrepre ...Maca deui »

  • The AI+ new drug sector has raised more than $4.5 billion
    Pos waktos: Nov-03-2020

    Industri farmasi sok janten industri anu kawilang katutup. Industri farmasi sok dipisahkeun ti dunya luar ku pangetahuan farmasi anu rumit sareng henteu dibagi. Ayeuna témbok na rusak kusabab téknologi digital. Langkung seueur intél inténsif buatan ...Maca deui »

  • The investment prospect and trend analysis of medical big data industry in 2020
    Pos waktos: Nov-03-2020

    Kalayan ngembangkeun Internét dina pasar global, data ageung muncul dina momen bersejarah. Salami periode Rencana Lima Taun ka-13, Cina parantos ngusahakeun pisan ngembangkeun industri "Internet +". Dina latar tukang sapertos kitu, data ageung Cina ngembangkeun gancang. Ayeuna, ...Maca deui »