INFORMASI COVID-19 Tingali sumberdaya pangénggalna pikeun ngabantosan anjeun bertindak ayeuna sareng ngarencanakeun payun.

Vital Sign Monitor KM-HE139

Vital Sign Monitor KM-HE139

Pedaran pondok:

Harga: $
Kode: KM-HE138
Min. Pesenan: 1 set
Kapasitas:
Sumber: Cina
Palabuhan: Shanghai / Ningbo
Sertifikasi: CE
Pamayaran: T / T, L / C
OEM: Nampi
Sampel: Nampi


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Spésifikasi

1. Konfigurasi standar: NIBP, SPO2, TEMP, Laju Pulsa.

2. Indikator duaan: LCD pikeun nembongkeun SPO2, TEMP, PLETH sareng kapasitas batréna, LED todisplay NIBP sareng PR.

3. Alarem anu tiasa ditingali sareng visual kalayan wates pikeun diatur sacara bébas.

4. triple poweR: AC, diwangun dina batré Ni / MH rechargeable, batré basa alkali / rechargeable AA ngadukung sahenteuna 10 jam operasi kontinyu.

5. kakuatan otomatis pareum, bisi tina kakuatan lila on tanpa operasi, pikeun ngalindungan bulit dina batré tina teuing kaleuleusan

6.Mendukung pangiriman tren sabar ka PC pikeun tampilan, arsip sareng percetakan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali